U bent er helemaal klaar voor!

U en uw medewerkers zijn goed op de hoogte. Dat is wat wij nastreven als wij bij u een training geven. We willen u graag uitrusten met de meest actuele informatie en praktische handvatten. Daar heeft u het meeste aan. Het gaat er uiteindelijk om dat we eerder, efficiƫnter en effectiever handelen in geval van huiselijk geweld en kindermishandeling. Daarvoor is alleen het ontwikkelen van een meldcode niet genoeg, er moet ook mee gewerkt kunnen worden.

Training op maat

Omdat iedere organisatie verschillend is, bieden wij training op maat. Onze trainers komen uit de praktijk en hebben inmiddels ruime ervaring in het geven van deze trainingen. In overleg passen wij de basistraining aan op uw organisatie.

Een voorlichting over werken met een Meldcode?

Om verschillende redenen kunt u de voorkeur geven boven een voorlichting, in plaats van een training. U zou ook kunnen overwegen om voor beide te kiezen. U schoolt een selectieve groep medewerkers en wij verzorgen een voorlichting voor uw hele organsiatie. U kiest wat het beste bij u past. Wij kunnen u hierin natuurlijk adviseren. 

Praktische voorlichting 

Tijdens onze voorlichtingen komen zowel theorie als praktijk aan bod. Maar de nadruk zal liggen op de praktische invulling van de Meldcode. Zo zullen de vijf stappen van het stappenplan afzonderlijk worden besproken.

Neem voor meer informatie over onze voorlichting en training contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bel met het kenniscentrum van Het Kopland 050 599 1420 of mail kenniscentrum@hetkopland.nl.

Meldcodeproof

Advies bij de implementatie? Scholing van uw medewerkers? Voorlichting? Hier bent u aan het goede adres!

Meer informatie

Voor advies en melding bel:

0800 2000